Over ons

Podotherapie Landgraaf maakt deel uit van een groter concept. De podotherapeut is gespecialiseerd in sport, lifestyle en voedings-coaching en kinesiologie. We streven naar een zo natuurlijk mogelijke benadering van uw klachten. We kijken niet alleen naar structuur en standsafwijkingen, maar ook naar fysieke, emotionele en biochemische achtergronden van u klachten, om de klacht in de kiem aan te pakken.

Podotherapeut

Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Sandra Snopkowski. 
Na een carrière als doktersassistente en pedicure te hebben gewerkt nam ik het besluit om ontslag te nemen en de 4 jarige HBO opleiding tot Podotherapeut te gaan volgen.
Angstig of het allemaal wel zal lukken heb ik me er doorheen geslagen en heb dagelijks de weg naar Eindhoven afgelegd. 
In 2007 ben ik afgestudeerd als Podotherapeut bij fontys hogeschool te Eindhoven. 
Na mijn opleiding heb ik in loondienst gewerkt voor Podotherapie Wellens in Geleen, waar ik tot 31 mei 2011 met veel plezier heb gewerkt. 
Per 1 November 2009 ben ik een eigen onderneming gestart in de praktijk voor fysiotherapie van Ben Wijkel te Heerlen. 
De samenwerking in een multidisciplinaire praktijk heeft een enorme meerwaarde bij de klachtbehandeling van de patiënt.
In maart 2011 ben ik begonnen aan de opleiding tot Sportpodotherapie wederom aan de fontys hogeschool te Eindhoven, waarvoor ik in Juni 2013 mijn diploma heb behaald.
In December 2012 gingen de deuren open van mijn eigen praktijk in Medisch centrum Nieuwenhagen, Beuteweg 14 te Langraaf. Waar ik sindsdien 4 dagen (maandag t/m donderdag) werkzaam ben. 

Naast mijn werk ben ik erg blij met mijn steun en toeverlaat en sportieve vriend Ralph en ben ik moeder van drie Jongens Ryan, Quin en Sem. 
Mijn hobby’s zijn Hardlopen, studeren, lezen en Creatief bezig zijn. De laatste hobby komt goed van pas bij mijn beroep als Podotherapeut, het vervaardigen van deze hulpmiddelen is weer de creatieve kant van het vak. 
Dat maakt dat ik het verloop van de behandeling en nacontrole samen met de patiënt in handen heb. 
En probeer dan ook samen met de patiënt te werken aan een zo snel mogelijk herstel van de klachten. 
Hiervoor zal ik mij 100% inzetten en vraag dan ook een 100% inzet van de patiënt. 
Om de therapie zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteer ik heel veel informatiefolders, die aan de patiënt worden overhandigd op gepaste momenten.
Naast Podotherapie en sport heb ik me verdiept in de kinesiologie en voeding en heb ik samen met mijn vriend een praktijk opgericht waarin we een holistische benadering nastreven voor meer informatie druk je op … meer lezen!

Secretaresse 

Hallo, mijn naam is Loes Jagers-Pinster en ik ben sinds juni 2014 werkzaam op het secretariaat van Podotherapie Landgraaf. Elke dag ben ik van 9.00 - 14.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen of voor het maken van een afspraak.


Naast het werk op het secretariaat (dat ik met veel plezier doe), ben ik trotse moeder van twee schatten van dochters en vrouw van een hele lieve man. Ik mijn vrije tijd sport ik graag en geef ik les in Bodybalance. Dit is in vogelvlucht wie ik ben. Ik hoop u te mogen begroeten in de praktijk.